Journalernes Bogforlag
Trangetvej 14 - 9330 Dronninglund
Tel.: +45-9886 1290 - Fax.: +45-9886 1890 
Homepage: www.npi-news.dk
E-mail: npi@npi-news.dk
 


Presseudtalelse
i
forbindelse
med PET-rapporten
Copyright: Journalernes Bogforlag


Sat på siden: 28.062009

Hemmelig agent-kilde udtaler:
PET-agenten Anders Nørgaard begik ikke selvmord -
han var offer for en likvidering...
Den hemmelige tjeneste gør stadig, hvad der passer den, og overvågningerne af danske venstrefløjspolitikere hører til „småtingsafdelingen“. Det store spørgsmål har hele tiden været - blev PET-agenten Anders Nørgaard myrdet eller begik han selvmord den 15. marts år 2000, det har PET lagt låg på. Nu er gåden løst, da nye oplysninger er kommet frem


Anders Nørgaard blev Likvideret

Af Ole Hans Jensen
Ansv. Red./Forfatter
Copyright: Journalernes Bogforlag

Hvis man tror, at PET - Politiets Efterretningstjeneste - holder sig til Danmarks og andre staters love, så er man naiv.

Det er korrekt, når mange påstår, at PET er „en stat i staten“, det har undertegnede og min kollega, Britt Bartenbach, erfaret - da vi er kommet godt ind i „de hemmelige tjenesters arbejde“ i forbindelse med vort forfatterskab, som igennem mere end 10 års research har bragt mange lovbrud og mystiske sager for dagen.

PET arbejder sammen
med CIA, MI5, MI6 og Mossad
Det var under forarbejdet til vor bog: „Jane Horney - dead or alive...“, at vi begyndte at komme ind i den sfære, der har tilknytning til efterretningstjenester, der arbejder sammen på kryds og tværs i en verden, hvor alle er bange for deres „egen skygge.“

Naturligvis er det en alvorlig sag, hvis man mod regeringens vidende, hvis det har været tilfældet dengang, ulovligt registrerede „Venstrefløjspolitikere“ - men det er ingenting mod, hvad man har lavet af hemmelige aktioner sammen med CIA, MI5, MI6 og Mossad og andre hemmelige tjenester rundt om i verden.

Vi er vidende om, at en ret kendt dansk PET-agent, Anders Nørgaard, for en del år siden sammen med to MI6-folk fra England og en CIA-agent forsøgte et mordattentat i en togsovevogn i Italien mellem Firenze og Milano.

Senere begik Anders Nørgaard officielt "selvmord" sagde man - men der er vist ikke mange der tror på PET-historien, når man kigger forholdene ved "selvmordet" nærmere efter i sømmene.

PET har igennem årene lavet mange skumle ting, for slet ikke at tale om under krigen, hvor mange agenter og frihedskæmpere forsvandt sporløst i Sverige og her i landet - for ikke at tale om den skæbne, der blev Jane Horney til del, da man løj hende død, på trods af at hun først døde i London den 3. april 2003 af et hjerteanfald efter at have ligget i koma i 3 uger.

Agenterne har stået i en god skole i PET igennem årene - med hensyn til det der ikke slipper ud.

Cheferne har alle
kendt til affærerne
De nuværende chefer, og de, der har været med i sagerne før dem, ved alt om disse sager.

Nu prøver de bare at redde deres eget skind, da de næsten alle er blevet politimestre - det gjaldt også den nu pensionerede Hanne Bech Hansen, der var den første kvindelige chef for PET.

De redder "deres skind" ved at hælde "vand ud af ørerne". Det har man også gjort i "Anders Nørgaard-sagen" - som var blevet en belastning for efterretningstjenesterne - så man måtte gøre noget, som en "hemmelig efterretningkilde" udtaler det til os.

Anders Nørgaard blev
likvideret
- Anders Nørgaard begik ikke selvmord, men blev likvideret, siger vor hemmelige efterretningskilde.

- Han blev passet op af to agenter oppe i lejligheden, da han kom hjem, efter et besøg på sit stamværtshus på Amager.

- Anders Nørgaard blev gjort "kold" ved at få et reb om halsen og derefter smidt ud over altanen til sin lejlighed - men om han var død ved hængning er ikke helt til at afgøre, da kriminalpolitiet blev bortvist af "agenter", beretter vor efterretningkilde og fortæller videre: - Et par "backup-folk", der var placeret nede på gaden, troede fejlagtigt at Anders Nørgaard ville flygte ved at fire sig ned fra altanen med et reb - og den ene skød så Anders Nørgaard nedefra.

Alt blev
mørkelagt
Omstændighederne ved Anders Nørgaards død blev herefter totalt mørkelagt, da agenterne "jog" kriminalpolitiet væk, og derfor findes der formodentlig ikke en politirapport, der kan beskrive nøjagtigt hvad der skete.

Anders Nørgaard blev iflg. pålidelige efterretningsagenter også benyttet som "hitman" for MI6 - så måske var det en udenlandsk aktion, så det må stå hen i det uvisse - men helt sikkert er det i hvert fald, at Anders Nørgaard ikke begik selvmord...

SLUT