Breaking News
Dobbeltmord-skandalen:
Hanne Bech Hansen, der kender sandheden om "Dobbeltmordet" - 
bør grave sin familie op - så kommer sandheden frem I lyset...

Københavns Politidirektør
 Hanne Bech Hansen er i familie med ægteparret Jacobsen, som blev skinbegravet på Søndermark Kirkegaard på Frederiksberg i 1948, og politidirektøren er den,
der skal udbetale dusøren på ca. 875.000 kr. for opklaringen 
Læs her

Dobbeltmord-skandalen:
Hanne Bech Hansen, der kender sandheden om "Dobbeltmordet" - 
bør grave sin familie op - så kommer sandheden frem I lyset...
Københavns Politidirektør Hanne Bech Hansen er I familie
med ægteparret Jacobsen, som blev skinbegravet på Søndermark Kirkegaard på Frederiksberg I 1948, og politidirektøren ER den, der skal udbetale dusøren på ca. 875.000 kr. for opklaringen
 

Af Ole Hans Jensen og Britt Bartenbach
Forfattere til bogen:
"Den Sidste Aktion",
Der har afsløret
"Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej
 

Politidirektøren I København Hanne Bech Hansen kender afsløringen af "Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej" fra 1948, DA Hun selv ER I familie med ægteparret Jacobsen, og af fin byrd, selvom dette har været holdt hemmeligt.

 Skal udbetale os
Vor dusør på ca. 875.000 Kr.
Politidirektøren bliver også den, der skal udbetale OS vor dusør for opklaringen af "Dobbeltmordet" på ca. 875.000 Kr. I nutidspenge, DA sagen ligger hos Københavns Politi.

 Det er penge, som vi ærligt har fortjent - især på grund af den "løgnekampagne", som DR2-TV-programmet har medvirket til, DA man lod plattenslageren Peter Wendelboe stå frem og forsøge på at afvise vore kanonafsløringer, som den store presse og Andre slet ikke har fundet frem til I vor bog.

 Det skyldes uden tvivl, at man har fået besked om at bakke Peter Wendelboes svindlerier op, som også indbefatter svindel med store internationale firmaer, der sikkert ikke vil slå sig til tåls med Nordjyllands Politis latterlige afvisning af EDB-svindlerierne eller med de talentløse billedmanipulationer.


Hanne Bech Hansen bør
stå frem og bekræfte
Hanne Bech Hansen kender som sagt sandheden, og Hun kender til sagens omstændigheder - eller bør I hvert fald gøre det - og for OS ER der ingen tvivl, selvom Hun sikkert udad til vil nægte forbindelsen med "Jacobsen-klanen", der også var dybt involveret I "Edderkoppe-affæren" samt I Andre internationale transaktioner, inden ægteparret over bl.a. Spanien flygtede sent på året 1948.

 Hanne Bech Hansen bør stå frem - det skylder hun os og sin "familie" - så alle løgnene kan blive afdækket... 

Ægteparret blev
Skinbegravet
Ægteparret blev den 19. April 1948 skinbegravet I en grav på Søndermark Kirkegaard, som også indeholder Inger Margrethe Scheel Jacobsens forældre - Jørgen Nikolai Scheel og Birthe Mathilde Sofie Scheel - og vi ved endda, hvor I graven de blev placeret.

Ægteparret Jacobsen
har aldrig ligget i graven
Men Vilhelm Jacobsen og Inger Margrethe Scheel Jacobsen har aldrig ligget I den grav - de ligger begravet I Ukraine ved Mariyinsky Palace udenfor Kiev.

 Måske ligger der to tomme eller sandfyldte urner I graven på Frederiksberg - men hvad der ER mere spændende ER, om der ligger en ekstra urne - nemlig det eneste mordoffer for "Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej".

Politidirektøren
må sørge for at opgravningn

Derfor bør Hanne Bech Hansen som den ansvarlige politidirektør sørge for, at graven åbnes I overværelse af upartiske vidner som OS og familiemedlemmer, som ikke har tilknytning til politiet, så man være sikker på, at der ikke "snydes".

 Alt dette kunne den danske presse have læst I bogen: "Den Sidste Aktion", hvor der også "afsløres" 6-7 Andre beslægtede mord - bl.a. Det meget omtalte "Lock-Hansen-Mord" fra 1967.

Første oplag er
allerede revet væk
 Første oplag er allerede revet væk - og man skal skynde sig for at få fat I et eksemplar af 2. Oplag, selvom det bliver et større oplag, der udkommer omkring 1. Juni 2007.

 SLUT