Skandale

Borgmester Mikael Klitgaard i Brønderslev/Dronninglund kommune beskylder Dansk Social Hjælp for at have franarret gammel frihedskæmper penge -
uden dokumentation
af nogen art...
Der er ingen tvivl om, at udtalelserne er hævn for den afslørende artikel, som man kan læse ved at klikke sig ind herunder - en artikel der afslørede Dronninglund Kommune for at bryde de ...sociale love i dette land

Klik her
 
 

Breaking News

Dobbeltmord-skandale:
Diakonissestiftelsen håner sine egne forsøstre - ved at bringe løgn om

Fru Jacobsen i foredrag på
Vedbygaard Slot...

De gamle diakonisse-søstre må vende sig i deres grave, når de erfarer, at man nu bringer løgn til torvs om en gammel ven, Inger Margrethe Scheel Jacobsen, der sammen med søstrene reddede mange nødstedte børn før, under og efter 2. Verdenskrig -
med base på Diakonissestiftelsen på Frederiksberg

Vedbygaard.jpg (36245 bytes)
Af Ole Hans Jensen
Ansv. Red - og
forfatter til bogen: "Den Sidste Aktion" -
der har afsløret "Dobbeltmordet på
Peter Bangs Vej"...


Den 1. juni 2007 er Diakonissestiftelsen med i et foredrag af den pensionerede bankmand Dines Bogø om "Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej" - hvor han vil fremkomme med den løgnagtige påstand, at Fru Inger Margrethe Scheel Jacobsen fra Peter Bangs Vej 74 blev dræbt den 19. februar 1948.

Nu er det Vedbygaard der
må lægge lokaler til løgnene

Det har han tidligere påstået uden nogen som helst dokumentation på foredrag på Frederiksberg bibliotek, Kvarterhuset Amager, Mogenstrup Kro - og senest på Christiansminde Badehotel ved Svendborg - og nu er det altså Vedbygaard Slot på Sydsjælland, som er ejet af Diakonissestiftelsen, der må spænde for til løgnene...

Men denne gang er det ekstra skandaløst, fordi det netop er Diakonissestiftelsen, der lægger lokaler til foredraget, hvorved man håner Inger Margrethe Scheel Jacobsen, der sammen med mange modige diakonisser skjulte jødiske nødlidende børn på Diakonissestiftelsen.

Børnene blev sendt videre gennem det internationale netværk "Rodenstock-ruten" - som Inger Margrethe Scheel Jacobsen og hendes mand Vilhelm Jacobsen var en del af.

Ægteparret døde
i 1974 og 1978

Ægteparret døde ikke i 1948 i "Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej" - men henholdsvis i 1974 og 1978 - og ligger bevisligt begravet ved Mariyinsky Palace i Ukraine - selvom bankmanden bliver ved med at udsprede sine løgne om de to personer.
Hans løgne bliver bakket op af andre forfattere, der tjener store penge på at fortælle den samme falske historie og af EDB-plattenslageren Peter Wendelboe, kendt fra DR2-skandaleudsendelsen "den 11. time", hvor studieværten Mads Brügger spillede med i et komplot mod undertegnede og min forfatterkollega Britt Bartenbach.

Fru Jacobsens indsats
beskrevet i vor bog

Inger Margrethe Scheel Jacobsens indsats er beskrevet i bogen "Den Sidste Aktion", som udkommer om et par måneder i 2. reviderede og udvidede udgave - efter at 1. oplag blev revet væk, og hun blev godt hjulpet af sin halvsøster Marianne Bech Scheel Jacobsen i dette arbejde, der også foregik i Tyskland, Polen og i andre lande, hvor netværket strakte sig - et farefyldt arbejde, hvor bl.a. halvsøsteren var ved at blive dræbt.

Hun slap dog med at blive skudt i foden, og hun haltede og gik med stok resten af livet...

Man tilsmudser
deres minde

Alt dette fantastiske arbejde bliver nu tilsmudset ved, at Diakonissestiftelsen lægger lokaler til et sådant foredrag, der bevisligt er bygget på løgn - og hvor der vises fotos, der foregiver at skulle være af Vilhelm Jacobsen - på trods af, at der aldrig i Danmark er vist nogen fotos af Vilhelm Jacobsen hverken før eller under 2. Verdenskrig, så det er beskæmmende, at noget sådant kan ske i Danmark, når vi nu har afsløret "Dobbeltmordet" i vor 441 siders store dokumentarbog: "Den Sidste Aktion".

Pressen har slet ikke turdet skrive om afsløringerne i vor bog: "Den Sidste Aktion" - da den store presse og DR2-TV er blevet bondefanget af plattenslageren Peter Wendelboe, der har prøvet at misinformere os med manipulerede fotos, fotos som stort set er originalfotos, han har malet lidt på - for at han kunne fremstå som den store "kunstner".

Enkelte "plat-fotos" er med i
bogen ud af ca. 200 fotos

Næsten ingen af de ca. 200 fotos, som bringes i bogen, er disse "plat-fotos" - og hvis der er nogen, som har prøvet at lave historieforfalskning så er det den kriminelle plattenslager Peter Wendelboe og hans kumpaner, som bl.a. har taget EDB-identiteten for ægteparret Jacobsens datter Helle Scheel Jacobsen.

Men denne svindel er også gået ud over en direktør for et stort verdensomspændende engelsk hotelfirma David Webster og for en af de øverste advokater Fernando Aguilar fra et verdenskendt advokatfirma i Argentina - ligesom han har sendt masser af falske e-mails til os, bl.a. fra Helle Scheel Jacobsen, som han troede vi røg på.

Næsten ingen tekst
fra datteren
Det gjorde vi ikke, og der er næsten ingen tekst eller fotos fra datteren og de andre bedragede personer i vor bog - så plattenslageren er totalt til grin - og holdes kun "i gang" af en sammenspist og censureret presse - der beskæmmende for Danmark ikke har turdet bringe vore kanonafsløringer.

"Dobbeltmordet er afsløret" i vor bog: "Den Sidste Aktion" - og derfor har vi fortjent den udsatte dusør på ca. 875.000 kr - og meget interessant, så er det Poltidirektør Hanne Bech Hansen, Københavns Politi, der skal udbetale dusøren, da hun har sagen.

Politidirektøren er i familie
med "ægteparret Jacobsen"

Politidirektøren er i familie med det i pressen tilsvinede ægtepar Jacobsen, som fra deres skjulesteder rundt om i verden må have grint godt og grundigt - over hele dette "Pressecirkus" som er pågået siden 1948 - og stadig fortsætter med "super klovnen", plattenslageren Peter Wendelboe, der stadig prøver at tage os og Danmarks befolkning ved næsen ved at føre sig frem med, at ægteparret Jacobsen blev dræbt den 19. februar 1948...

SLUT