Fremtidens investering – Nye måder at investere på

Fremtidens investering – Nye måder at investere på

maj 22, 2020 0 Af Mark

Der kommer hele tiden nye måder at investere sine penge på, men hvilke er de nyeste trends indenfor investering? Dem får du i denne artikel.

Der er flere og flere almindelige danskere der begynder at investere deres penge idag, men det er ikke kun aktier og obligationer som folk investere i mere. Der flere og flere der begynder at prøve nogle af de nye måder at investere deres penge på, som ofte har højere risiko men også mulighed for markant højere afkast.

Lad os kigge på de nye muligheder for at investere penge her.

Bitcoin

Bitcoin investering

Bitcoin er en af de nyeste måder at investere på, bedre kendt som kryptovaluta. Bitcoin er en digital valuta som er decentraliseret så den ikke styres af nogen nationalbank men udelukkende af udbud og efterspørgsel på nuværende tidspunkt. Køb Bitcoin hvis du ønsker kan have is i maven, og har sat dig ind i hvordan disse kryptovalutaer fungere, så du ved hvad du investere i. Med Bitcoin og andre kryptovalutaer kan du forøge din formue markant, men der er også en højere risiko, så du bør derfor naturligvis sætte dig ind i hvad du handler med.

Crowdlending

crowdlending

Med crowdlending kan du låne dine penge ud og derved få et månedligt afkast som er langt højere end f.eks. med aktier hvor du normalt maksimalt kan forvente at få et afkast på 3-7%. Med Crowdlending kan du nemlig forvente at afkastet kan komme op på over 12% om året hvilket er utrolig højt. Der findes endda Buyback garanti som kan sikre at du får pengene tilbage hvis kunden ikke betaler lånet tilbage til tiden. Crowdlending er utrolig populært i udlandet og er stille og roligt også kommet til Danmark, og har vundet hastigt ind på investorenes pengepung.