SATURN I FISKENE: ILLUSION AF VIRKELIGHEDEN

januar 5, 2023 0 Af Mark

Har du nogensinde kigget op mod nattehimlen og været imponeret over stjernernes skønhed? Selv om vi måske ikke kan røre dem, er deres indflydelse på os ubestridelig. I astrologien er en af de mest magtfulde planetariske påvirkninger Saturn i Fiskene. Dette kan skabe en unik og mystisk illusion af virkeligheden, som kan være både spændende og forvirrende at navigere i. I denne blog vil vi undersøge, hvad det betyder at have Saturn i Fiskene, og hvilken effekt det har på livet for dem, det berører. Lær mere om de aktuelle energier for hvert af de 12 stjernetegn på https://horoskoper.net/par-med-en-mandlig-vaedder.  Det er naturligvis en generalisering og kan sammenlignes med en astrologisk “vejrudsigt”.

hvordan man kan navigere i denne indflydelse og få mest muligt ud af den. 

Så hvad betyder det at have Saturn i Fiskene? Denne planetariske indflydelse kan skabe en stærk illusion af virkeligheden. Den kan få det til at se ud som om tingene ikke er som de ser ud, eller at verden er et mere mystisk sted, end den faktisk er. Dette kan være både spændende og forvirrende, men det er vigtigt at huske, at Saturn i Fiskene i sidste ende handler om vores forhold til det guddommelige. Det handler om, hvordan vi forbinder os med de mystiske og usynlige kræfter i universet.

Det er vigtigt at være åben over for nye oplevelser. 

Udforsk de ting, som Saturn i Fiskene tilbyder dig. Omfavn mysteriet, og lad dig selv blive fortryllet af kosmos’ magi. Ved at gøre dette vil du ikke kun uddybe din forståelse af denne indflydelse, men du vil også komme til at sætte pris på selve universets skønhed og storslåethed. Saturn i Fiskene kan være en udfordrende planetarisk indflydelse, men det er også en indflydelse, der kan give os enorm vækst og indsigt. Ved at forblive åbne over for de muligheder, den tilbyder, kan vi lære at navigere i dens udfordringer og komme endnu stærkere og mere forbundet med det guddommelige ud af det. Fiskene er et vandtegn og er som sådan forbundet med det følelsesmæssige område. Dette kan gøre Saturn i Fiskene til en vanskelig indflydelse for nogle, da det kan forstærke vores følelser og gøre os mere tilbøjelige til at blive angste og deprimerede. Det er dog vigtigt at huske, at dette kun er den ene side af denne indflydelse. Saturn i Fiskene kan også hjælpe os med at forbinde os med vores intuition og vores kreative potentiale. Den kan opmuntre os til at give slip på vores frygt og tvivl og stole på vores egen indre vejledning.

Hvis du føler dig fortabt eller forvirret i denne tid, skal du vide, at du ikke er alene. Saturn i Fiskene er en kraftig planetarisk indflydelse, og det kan være udfordrende at navigere. Men ved at forblive åbne over for de muligheder, den tilbyder, kan vi lære at få mest muligt ud af denne indflydelse og komme endnu stærkere og mere forbundet med det guddommelige ud af det.