Serviceminded autoværksted nær Holbæk

Serviceminded autoværksted nær Holbæk

maj 4, 2021 0 Af Mark

Når bilen skal på værksted så ønsker man som regel ikke bare at tage hvilket som helst værksted. Man vil gerne have service for pengene.

En god oplevelse skaber loyale kunder

Det er ikke bare bilens servicebog der skal vinges af i, når man besøger et autoværksted, men også bilejerens serviceoplevelse skal sikres og det klares bedst med et serviceminded personale. Bilhuset Midtsjælland er et serviceminded autoværksted nær Holbæk, hvor du kan mærke en forskel med det samme du træder ind ad døren.

Vi ved at det koster penge at have bil og det er ret så umuligt at komme udenom at der fra tid til anden er udgifter i forbindelse med bilens drift. Derfor er det også vigtigt at vi føler at vi får en god oplevelse, når der skal kredses om bilen.

Den gode oplevelse kommer først og fremmest af et serviceminded personale, der kan tilbyde nogle ting, som du ikke føler du får andre steder. Det kan i allerhøjeste grad vægtes for et autoværksted at have den servicemindede version finpudset, for det skaber nemlig loyale kunder.

Gratis lånebil imens din bil er på værksted

De særlige service du vil kunne opleve, er selvfølgelig at autoværkstedets personale møder dig i øjenhøjde. De sætter sig ind i, hvad du har behov for og de vil gøre hvad de kan få at hjælpe dig ud på den anden side med en køreklar bil igen.

Men det er ikke bare holdning og tone som vi har det med at værdsætte. Derfor har Bilhuset Midtsjælland også prioriteret at du som bilejer til en bil der skal på værksted, har muligheden for at kunne få en gratis lånebil.

Har vi allerede prøvet at have bilen på værksted, så ved vi at det oftest i forvejen er noget der skal presses ind i kalenderen. Derfor er en gratis lånebil en rigtig god service der kan give dig lidt ekstra frihed.