Få ekstra plads med et mobilt depotrum

Få ekstra plads med et mobilt depotrum

juli 30, 2021 0 Af faktura_141

Få ekstra plads med et mobilt depotrum

Står du og mangler ekstra plads? Løsningen er et mobilt depotrum hvor du kan opbevare dine ting, indtil at du får brug for dem igen. Med et mobilt depotrum bliver processen nem og effektiv, i og med at du kan få depotrummet leveret direkte til din adresse. På den måde kan du med det samme komme i gang med at rydde ud, eller omorganisere uden det store besvær. 

 

Uanset om du er privat eller du i en erhvervssammenhæng har brug for et sted at opbevare gods, så er et mobilt depotrum en utrolig praktisk løsning. Et mobilt depotrum kommer ofte i flere forskellige størrelser, og er særligt smart fordi du kan få det leveret lige til døren. Måske undrer du dig over hvordan det kan lade sig gøre, men depotrummet bliver altså leveret på en trailer på den adresse du foretrækker. 

 

Når det mobile depotrum er leveret på adressen, kan du med det samme gå i gang med at fylde det op, med hvad end du har brug for at opbevare. Derefter køres depotrummet til et lagerhus hvor det opbevares indtil du har brug for det igen.

 

Holder du til i Nordjylland?

Lej et mobilt depotrum 2.25m hos Opmax hvis du er lokaliseret i Nordjylland omkring Hirtshals. Opmax er et nystartet koncept, som er en del af Hirtshals Transport Center. Opmax tilbyder på nuværende tidspunkt depotrum i 4 forskellige størrelser, samt containere og lagerhaller. I hallerne har du mulighed for at vælge i mellem opvarmet eller ikke opvarmet, og står du og mangler et sted til at opbevare dit gods, kan du gøre det hos Opmax. Opmax tilbyder lagerplads både til erhverv og private, og hvis du står og overvejer om det kunne være en mulighed for dig, kan du altid kontakte dem for en uforpligtende samtale, og høre mere om hvilke muligheder du har at vælge i mellem.