Fliserens sikrer dine fliser mod det danske vejr

oktober 31, 2021 0 Af faktura_141

Med fliserens er dine fliser sikret mod de forskellige angreb, de kan blive udsat for i løbet af året. For det danske vejr kan være hård mod fliserne, hvor alger, pest og mos har gode betingelser for at gro. Derfor er fliserens genvejen til pæne og algefrie fliser. Det er en miljørigtig måde, at genskabe det nye look i dine fliser. På den måde sikre du både din pengepung, men i den grad også miljøet.

 

Fliserens mod hårde angreb

Vi kender alle til det triste look fliserne kan få med årene, flise pesten har taget over og man overvejer, at anlægge nye fliser for, at komme problemet til livs. Det er på ingen måde nødvendigt, at skride til så drastiske handlinger med fliserens er du garanteret et smukt resultat.

 

Fliserens benyttes specielt imod hårde angreb fra mos, pest og alger. Med fliserens er du sikret flotte resultater med det samme. 

 

Hvor højtryksrensere kan ødelægge flisernes overflade, kan vores specialudviklet udstyr rense dine fliser på en nænsom måde der gør, at dine fliser ikke tager skade. Dermed kan dine fliser fremstå nye og pæne i mange år fremover.

 

Proceduren for fliserens

Først og fremmest er der ikke nogen typer fliser vi ikke kan lave fliserens på. Vi behandler alle type fliser både nye, som gamle. Det giver dine fliser en længere levetid, men de bevarer også den fine overflade i mange år fremover, hvis de bliver behandlet.

 

Igangsættelse af fliserens foregår i flere procedurer, som skal gennemføres før det endelige arbejde. Denne fremgangsmåde sikre de bedste resultater, som du kan læse mere om herunder.

 

Afrensning af fliser

I opstarten af afrensningen af fliserne, starter vi ud med vores specialudviklet børste. Den nænsomme børste renser fliserne af med postevand, som kommer grundigt og dybdegående ned mellem fliserne. Det sikre at fliserne ikke bliver beskadiget under behandlingen, og der benyttes ikke kemikalier i denne proces, kun postevand.

Afrensningen gør fliserne fri for de uønskede belægninger, så de næste procedurer i fliserensen kan komme helt i dybden.

 

Det er muligt at se resultater allerede nu, men fliserne er sårbare efter afrensningen, da de fremstår åbne og ubeskyttet. De er derfor ikke modstandsdygtige mod flisepest, før de øvrige processer er færdiggjort. Derfor kan en afrensning af fliserne ikke stå alene, da du efter ganske kort tid vil stå med problemet igen.

 

Desinficering af fliserne

Efter afrensningen af dine fliser, begynder desinficeringen. Desinficeringen er en specialfremstillet skum, der lægger sig ovenpå fliserne. Skummet trækker sig helt ind i flisen for, at fjerne de eventuelle rester der måtte være efter alger, mos eller pest.

Den del af proceduren modvirker fremtidige belægninger, som kan gøre dine fliser triste.

Når flisen er tør, er desinficeringen trukket helt ind i flisen og næste del af processen kan igangsættes.

 

Imprægnering den sidste del af processen

Når fliserne er tørret efter desinficeringen, som kan tage mellem 1 til 2 uger, kan imprægneringen påbegyndes. 

 

Der benyttes en 100% miljøvenligt transparent nano imprægnering til påførelse. Ved at imprægneringen er transparent, bevarer dine fliser deres originale farve og du vil ikke opleve farveforskel efter endt imprægnering.

 

Imprægneringen påføres med en lavtrykssprøjte, som sikre at fliserne få et tykt og jævnt imprægnering. Det beskytter flisernes overflade og mindsker nye begroninger. 

 

Efter endt fliserens

Du vil blive overrasket over resultatet efter endt fliserens. Dine fliser vil fremstå, som nye og selv de mest genstridige belægninger vil være fjernet. Fliserens er bestemt anbefalelsesværdigt da det er en mindre omfattende arbejdsproces, men det er også en billigere løsning for dig, som boligejer. Det er ikke nødvendigt, at skrotte de gamle fliser og lægge nye, da de gamle kan blive ligesom nye.

 

Gode råd

I kontakten med kunder anbefaler flere virksomheder efter endte behandlinger, at lade deres fliser få en årlig desinficering. På denne måde sikre de, at deres fliser fremstår pæne og rene hele året rundt, så de kan nyde tiden på noget andet.

 

Endvidere er det ikke kun imprægnering af gamle fliser vi anbefaler. Ved at imprægnere dine nye fliser, giver du dem de bedste leveforhold. Imprægneringen lukker nemlig de nye fliser, så de er mere modstandsdygtige mod vand. Det vil sige, at de ikke optager nær så meget vand og det mindsker risikoen for frostsprængninger.

 

Ydermere giver imprægneringen også algerne sværer betingelser for, at sætte sig i flisen. Dermed kan du forlænge og bevare levetiden på dine fliser.

 

Fliserens hele året

Det er muligt at benytte sig af afrensningen hele året rundt. Resultaterne vil stadig være de samme uanset, hvornår på året du vælger, at få dine fliser behandlet. 

Det specialfremstillet udstyr vi benytter os af kan opvarme vandet til 130 grader, det vil sige, at vandet kan smelte sneen der måtte ligge på fliserne. 

 

Vi anbefaler dog fliserens i det tidlige forår til sidst på efteråret. Grundlaget for dette er, at desinficeringen skal tørre helt ind, før sidste del i fliserens processen kan færdiggøres. Dette kan være svært i vinterhalvåret, grundet det omskiftelige vejr. 

 

Typer af fliser

Det er som sagt alle typer fliser der kan behandles med fliserens. Det vil sige det er alt fra gamle fliser, til nyanlagte fliser der kan komme under kærlig behandling. Det anbefales at få imprægneret nye fliser for, at forlænge levetiden, men også for at bevare det rene og pæne look fremadrettet.

 

Den miljørigtige løsning

Når du vælger fliserens sikre du, at værne om miljøet. Det er kun godkendte miljørigtige produkter der bliver benyttet til fliserens, så naturen ikke tager skaden under behandlingen.

Den lange levetid der garanteres efter årlige behandlinger, beskytter også naturens ressourcer, ved at bevare og forlænge levetiden på dine fliser.

 

Det er en billig og nænsom måde, at tage ansvar overfor miljøet på. I stedet for at anlægge ny terrasse, når de gamle fliser er blevet for grimme, kan fliserens gavne dine fliser, din pengepung og miljøet. Det er værd at have for øje fremover, hvad der bedst kan betale sig.

 

Endvidere tager du også ansvar for dine valg, om en miljørigtig behandling. Der kan skåne miljøet og dens ressourcer fremadrettet. 

 

Tilbud

Der er et stort udvalg af firmaer der tilbyder fliserens, så det kan være svært at vælge imellem de mange tilbud. Undersøg hvad de forskellige virksomheder tilbyder, før du vælger et tilbud. Det er også muligt, at indhente flere tilbud, så du har noget at vælge imellem. 

Endvidere kan du tage kontakt og få en gratis fliserens på en gange en meter, så du kan se resultatet før afrensningen igangsættes. 

Uanset hvilken type firma du vælger er de professionelle fagfolk, der sætter en ære i deres arbejde. De ønsker, at du skal få det bedste resultat. På den måde er de også sikret glade og tilfredse kunder fremadrettet.

 

Årlig aftale

Flere virksomheder tilbyder også 20 års garanti mod pest, alger og mos, som kan være værd at tage med i sine overvejelser.

For at modtage garantien på de 20 år kan der være nogle forudsætninger, du skal være opmærksom på. Det kan være du skal tilmelde dig en årlig vedligeholdelsesaftale. Det vil sige, at virksomheden du har indgået aftalen med, kommer en gang om året og vedligeholder dine fliser med skumbehandling eller imprægnering. Det er forskelligt, hvilke aftaler de forskellige virksomheder har, så læs hjemmesiden igennem, hvad de årlige aftaler indeholder for, at du kan få de 20 års garanti på dine fliser.