Hvorfor executive coaching er en god investering for dig og din virksomhed

Hvorfor executive coaching er en god investering for dig og din virksomhed

januar 5, 2021 0 Af Mark

Executive coaching kan være en god investering for dig og din virksomhed. Her kan du læse mere om, hvorfor executive coaching er noget, I med fordel kan investere i. Det har nemlig en række gode fordele.  

Fordele med executive coaching 

Hvad får man ud af executive coaching som person eller virksomhed? Vi laver hele tiden hygiejnetjek på maskiner og processer, men det er noget man i langt højere grad glemmer, når det kommer til mennesker. De fleste har nemlig jævnlige kontrolbesøg hos sin tandlæge, for at tjekke at alt er som det skal. Det samme gør vi gerne med vores bil – det er vigtigt at tjekke, at det hele er som det skal, og at bilen er i topform. Men hvorfor gør vi så ikke det samme med vores mentale helbred?  

Der er heldigvis kommet et meget større fokus på mentalt helbred, både personlig og på mange arbejdspladser, men det er alligevel på tide at komme et spadestik dybere. Det kan man gøre med executive coaching

Kom dybere 

Med executive coaching kan man komme lidt dybere, og finde frem til kernen af dine mål og værdier. Man får besvaret nogle dybere spørgsmål omkring hvem man er og hvad man vil, og det er noget, der kan gavne både din arbejdsplads og din familie.  

Måske skal du lave nogle omprioriteringer i dit arbejdsliv eller i dit personlige liv? Det kan executive coaching hjælpe dig med at finde ud af, så du kan arbejde mere målrettet og måske også langt mere meningsfyldt. Du kan kigge nærmere på dine personlige udfordringer og finde gode strategier for at overkomme disse. Dermed får du et meget bedre grundlag for at kunne planlægge vejen videre i dit arbejdsliv.  

Når man tager vare på sine ansattes mentale helbred, så får man en langt mere velfungerende arbejdsplads. Derfor kan et mentalt hygiejnetjek med exectuive coaching være en god strategi, for mange virksomheder, hvis de vil få en effektiv og velfungerende virksomhed med fokus på trivsel.