Misbrugsbehandling kan foregå 100 % anonymt

Misbrugsbehandling kan foregå 100 % anonymt

november 16, 2020 0 Af Mark

Misbrugsbehandling kan foregå 100 % anonymt


Når det kommer til misbrug, så følger skammen altid med. Det er i hvert fald ikke lige det, man har lyst til at associeres med. Hvis man lider under et misbrug, er det derfor vigtigt, at man har et sted, man kan henvende sig 100% anonymt. På den måde kan man få taget hånd om problemet, inden det tager overhånd.  

Vi kan hurtigt blive enige om, at det ikke er let at lide under et misbrug. Og det er de færreste, der opdager det, inden de faktisk står i det. Men med misbrug følger skammen også, og det holder rigtig mange fra at søge den hjælp, de reelt har brug for. Enten forsøger de at fortælle sig selv, at de ikke har noget misbrug eller også tror de, at de kan klare det selv. Men masser af erfaring viser, at det netop er hjælp udefra, som man har brug for.   

Få den hjælp, der er behov for 

Anonym misbrugsbehandling er derfor et tilbud til dig, der står midt i det. Uanset om det er alkohol, stoffer, medicin, spil eller rygning, så er der muligheder for, at du kan komme sikkert ud af det igen. Du skal bare have den rette hjælp til at komme i gang. Det første skridt er altid det sværeste, så hvis du får taget telefonen og ringet efter hjælp, så er du allerede godt på vej til et bedre liv. 

Misbrug kan ske for selv den bedste. Faktisk er det de færreste af os, der ikke kender en, der enten lider eller har lidt under et misbrug af en eller anden art. Og det kommer i mange former, der kan være lige så ødelæggende, uanset om det er gambling eller alkohol. Misbrugsbehandling kan derfor være en mulighed for at få vendt livet på rette kurs igen.