En verden af e-væske

En verden af e-væske

november 12, 2020 0 Af Mark

Savner du en ny smagsvariant til din e-damper? Der findes masser af smage på markedet for e-væsker, som du kan dykke ned i. Du kender dem sikkert i forvejen, men der findes smage, der efterligner frugter som citrus, ananas, solbær og endda cheese cake. Inden for de seneste par år har markedet udvidet sig, så det er bare med at komme i gang med at smage.  

Der var sikkert mange, der tænkte, at e-cigaretter blot skulle efterligne cigaretsmagen, da de kom frem i sin tid. Men med det sidste nye inden for e-væske, er smagsvarianterne vokset drastisk, så der nu er masser af forskelligt at vælge imellem. Og det gælder både surt og sødt.  

Noget for enhver smag 

Faktisk er e-væsker så gode til at efterligne smage, at der findes aromaer af alle mulige søde frugter og bær. Du kan endda få aromaer, der efterligner den forfriskende smag af kaffe, hvis det er det, du ønsker. Så hvis du er fast bruger af vapers, så har du nu muligheden for at gå på opdagelse i en helt ny verden af damp.  

Hos j-ware finder du alle produkter, der er relateret til vaping. Så uanset om du leder efter ny lighter eller en ny smag til din vaper, så kan du finde det her. Det er en hel verden af e-væske og masser af tilbehør, der åbner sig op for en.  

Pas på helbredet 

Selvom det er bredt kendt, at vaping er bedre end at ryge cigaretter for eksempel, så er smagsvarianterne ikke nogen grund til at begynde. Det er stadig uvist, hvilken effekt vaping har på sundheden, så bare fordi det smager godt, så er det aldrig en god idé at begynde.  

Det er derfor også en god idé at behandle e-cigaretter, som om de var rigtige cigaretter. Det betyder, at du blandt andet skal tage hensyn til andre mennesker, hvis du er fast bruger af en e-cigaret, da det stadig kan være til gene for andre at indånde. Derudover er det er rigtig dårlig idé at vape foran børn blandt andet. 

Hvis dine børn også overvejer at begynde, fordi det smager godt, så er det en god idé at informere dem omkring sundhedsfarerne ved vaping. Der er altid sundhedsfarer, uanset hvad det er man indtager, men vaping er så forholdsvis nyt, at forskningen ikke er helt på plads endnu. Derfor er det en god idé at være på den sikre side.