Til virksomhedsejeren: Derfor skal du vælge Philips udstyr til dit kontor

Til virksomhedsejeren: Derfor skal du vælge Philips udstyr til dit kontor

september 24, 2020 0 Af Mark

Det er næsten umuligt at eje en virksomhed i dag, hvor der ikke indgår computere og andet elektronisk udstyr som en del af den daglige drift. Derfor er du også, som virksomhedsejer, nødsaget til at tage stilling til en del forskellige ting på den teknologiske front. Der er mange forskellige produkter og mærker at vælge mellem, men udstyr fra Philips er af høj kvalitet og skaber de bedste arbejdsbetingelser. Hvorfor? Det kan du læse mere om i nedenstående.

Et professionelt arbejdsmiljø

Philips er en stor udbyder inden for forskelligt IT-udstyr, der sikrer dig det bedste og mest professionelle arbejdsmiljø på kontoret. Der er ikke noget værre end udstyr, der ikke er funktionsdygtigt og som fra tid til anden giver problemer og svigter. Unødige problemer betyder ressourcespild, og det kan koste dig dyrt. Derfor kan det altså godt betale sig at vælge udstyr af høj kvalitet fra starten, da det vil være godt givet ud på lang sigt. Med Philips produkter er du garanteret udstyr, der skaber de bedste rammer for et funktionsdygtigt og professionelt arbejdsmiljø.

Høj ydeevne og et godt design

Høj ydeevne er et af nøglekomponenterne i et professionelt og effektivt arbejdsmiljø. Med produkter fra Philips er du garanteret høj ydeevne og innovation, og derved også de mest optimale arbejdsbetingelser. Philips skærme er kendt for både at være af høj kvalitet, af godt design og samtidig for at være utrolig funktionsdygtige med en høj ydeevne.

Skån din krop

Som virksomhedsejer bruger du mange timer foran computeren, og ligeledes gør dine ansatte, hvis du har sådanne. Det er nemlig de færreste erhverv, der i dag ikke indebærer mange arbejdstimer foran computeren. Derfor er det også vigtigt, at man har de bedste forudsætninger for at skåne sig selv og sin krop i sit daglige arbejde. Med en skærmfod fra Philips har du mulighed for selv at justere og placere skærmen i den rigtige hældning, vinkel og højde, således at du skaber de bedste fysiske arbejdsbetingelser for dig selv. På den måde kan du skåne din krop i de mange timer, du tilbringer foran skærmen. Desuden er der i de fleste af Philips skærme reduceret det blå kortbølgelys, der ellers kan skade øjnene.

Skån miljøet

Når du vælger en skærm fra Philips er det ikke både godt for din egen komfort, men også for miljøet. Philips skærme er nemlig strømbesparende og udviklet med en såkaldt menneskecensor, der kan registrere om du sidder foran skærmen eller ej. Når du forlader skærmen, vil censoren sænke lysstyrken, så energien ikke spildes unødvendigt. Dette er både godt for miljøet og for dig, idet det kan medføre energibesparelser og sænke dine omkostninger markant.